Prostata massasje

Alle menn har en kjertel som sitter like under urinblæren og som heter prostata. Denne kjertelen er ansvarlig for å produsere væsken som omgir sædcellene og som gjør det mulig for dem å svømme opp i livmoren på jakt etter egget.

Mange menn forbinder denne kjertelen kun med prostata kreft, som er en alvorlig kreftform som rammer mange menn. Men denne kjertelen kan gi mye glede, hvis man slapper av og har en god partner.

For menn som har hatt gleden av å få en prostata massasje glemmer det ikke.

Prostata – mannens g-punkt

Prostata massasjeProstata blir ofte sammenlignet med kvinnens g-punkt eller kvinnens klitoris. Ved å forsiktig massere denne kjertelen så kan mannen oppleve en intens orgasme, i noen tilfeller uten å få en fysisk utløsning.

Denne orgasmen varer gjerne lengre enn vanlige orgasmer og etterdønningene  oppleves som svært intense.

Hvordan når man prostata?

Årsaken til at mange menn ikke har opplevd gleden med en prostata orgasme, er at den er plassert i nærheten av anus. Dette kan være et tabuområde for mange menn og kvinner og et hinder for en god orgasme. Det er noen menn som klarer å finne prostata og massere på utsiden av anus, men for å virkelig få maksimal nytelse må man føre en finger inn i anus. Kjertelen ligger ca 4 cm inn i endetarmen, hvis man trykker i mot ballene. En sunn kjertel er på størrelsen til en 20 kroners mynt. Er den vesentlig større, kan det være lurt å få en lege til å sjekke denne.

Stimuler denne kjertelen forsiktig og husk å ha korte negler. La den som får massasjen bestemme farten og kraften, dette føler man seg lett frem til. Det er også lurt å klippe/file neglene først så man er sikker på at det ikke er skarpe kanter som kan gi ubehagelige opplevelser.

Trygt, men spør først

Det er vanligvis helt trygt å føre en eller flere fingre inn i endetarmen og opp til kjertelen. Dette fordi en frisk mann med normal og frisk fordøyelse ikke vil ha avføring i den nederste delen av endetarmen.  Når det er sagt, så er det svært viktig å spørre først. Det er ikke alle menn, eller kvinner, som er komfortabel med å få en finger eller annet ført inn i endetarmen.

Det er også lurt å bruke glidemiddel og være veldig forsiktig i begynnelsen så det hele blir en erotisk og herlig opplevelse. For det er ikke bare selve prostata som er en erogen sone, hele området rundt anus kan gi herlige opplevelser for de som prøver.