Analingus (rimming) er en nytelse for kvinner og menn

Området rundt anus og området mellom kjønnsorganet og anus er svært sensitivt.  Her er det mange erogene soner, men det er ikke alle som er komfortabel med berøring i dette området.  Dette gjelder både for kvinner og menn.

Helt trygt

Dette området er helt trygt så lenge de involverte er friske, har normal god helse og sunt fordøyelsessystem. Samtidig er det mange som kan synes dette kan være uhygienisk i begynnelsen. Derfor kan man gjerne vaske området ekstra med intime såpe først. Dette kan være svært erotisk og gi begge parter ekstra nytelse. Husk å skylle bort all såpen med rent vann!

Det er også mulig å bruke plastfolie eller en kondom over området først. Da har man et ekstra lag med beskyttelse som er anbefalt hvis man ikke er i et fast forhold.

Oral nytelse

AnalingusÅ slikke området rundt anus og pirre litt på selve anus gir en herlig opplevelse. For menn så er det spesielt godt hvis man også fører en eller flere fingre inn i anus for å massere prostata. Denne ligger et par centimeter inne i endetarmen, et område som er rent hos et friskt menneske. Massering av denne kjertelen, prostata, gir menn en helt spesiell orgasme som varer lengre enn vanlige orgasmer og ofte føles dypere.

Også kvinner opplever ekstra nytelse ved stimulanse av dette området og området mellom skjeden og anus kalt mellomkjøttet. Dette området er en herlig erogen sone.

Begynn forsiktig

Det er mange som nøler når det kommer til å berøre eller la noen berøre dette området, selv om det gir herlige opplevelser. Så hvis den ene parten ønsker å utforske dette så bør man forsiktig ta det opp med den andre. Det er viktig å være lydhør for den andres meninger og følelser rundt dette.

Hvis man selv er åpen for å gi partneren en god opplevelse så kan det vær enklere å tilby seg å gjøre dette enn å skulle begynne med å be partneren om å utføre dette. Når partneren opplever hvor herlig dette er så vil de sjelden si nei til å selv prøve det ut.

Korte negler er et absolutt krav, samt at man sjekker at neglene ikke er skarpe. Husk også at hvis du skal føre inn en finger eller flere inn i anus så er det viktig å bruke glidemiddel. Det er kun i pornofilmer at det holder med litt spytt.